tiistai 29. tammikuuta 2019

La Stella Beauty kotistudio huoneen ilmeen suunnittelu

La stella beauty on ripsiteknikko Kaisu Immosen kotona toimiva yritys ja ripsihuone, jossa hän tekee asiakkailleen voluumi ripsipidennyksiä, intialaista päähierontaa ja sokerointia sekä kulmien muotoilua.

Sain häneltä tehtäväksi suunnitella kotistudioon ripsihuoneen ilmettä ja sisustusta, hänelle mielekkääksi. Lähdin etsimään ja ideoimaan erilaisia tyylejä millä huoneen voisi sisustaa ja tietenkin suuntasin pinterestiin kokoamaan erilaisia sisustustauluja. Tyylin hakeminen oli minusta helppoa ja mielekästä puuhaa sillä tiesin ennalta minkälaisesta sisustuksesta Kaisu pitää mielekkäänä ja sisustuksen oli hyvä sopia jo valmiin kodin sisustukseen lisäksi sisustus on lähellä omaa sydäntäni, niin tämä oli huippu tilaisuus johon tarttua. Näytin Kaisulle luomiani pinterest tauluja ja päädyttiin hieman maalaisromanttiseentyyliin sekä klassiseen valkoisen ja hopean yhdistelmään ripauksella tyttömäistä vaaleanpunaista hattara unelmaa.

Seuraava vaihe olikin ikean reissu, Kaisu antoi minulle ohjat omaan käsiini sekä tietyn budjetin jolla kävisin hakemassa hänen puolestaan ikeasta sisustus ja käyttötavaraa ripsihuoneeseen.

Tässä kuvia pinterest tauluista eli ideointi vaiheesta. (pinterest kuvat alla eivät omia, vain lainattu)  :






Sovittiin myös, että auttaisin ja ottaisin haltuun La Stella beautyn instagram tilin ja alkaisin päivittämään sitä ja tekisin sinne La Stella Beautyn näköisen ilmeen. 

Tässä kuvia La Stella Beautyn instagram tilistä jota pidän yllä, sekä ripsihuoneesta jonka pääsin sisustamaan: